Użytkownicy, role i uprawnienia
Zapraszaj pracowników e-mailem – otrzymują hasło startowe, które muszą zmienić przy pierwszym logowaniu. Konta można dezaktywować i przywracać, a licencje przypisywać pojedynczo lub zbiorczo. Każda osoba otrzymuje jedną lub kilka z prawie 30 predefiniowanych ról i widzi tylko moduły przypisane do tych ról. Dodatkowo uprawnienia, takie jak tworzenie, edycja, usuwanie czy zarządzanie użytkownikami, określają, jakie działania może tam wykonywać.





