Gebruikers, rollen & rechten
Nodig medewerkers per e-mail uit – ze krijgen een startwachtwoord dat ze bij de eerste aanmelding moeten wijzigen. Accounts zijn te deactiveren en te herstellen, licenties afzonderlijk of gebundeld toe te wijzen. Elke persoon krijgt een of meer van bijna 30 voorgedefinieerde rollen en ziet alleen de modules die bij die rollen horen. Aanvullend bepalen bevoegdheden zoals aanmaken, bewerken, verwijderen of gebruikers beheren welke acties zij daar mag uitvoeren.





