Потребители, роли и права
Поканете служители по имейл – те получават начална парола, която трябва да променят при първото влизане. Акаунтите могат да се деактивират и възстановяват, лицензите се задават поотделно или наведнъж. Всеки получава една или повече от близо 30 предварително дефинирани роли и вижда само модулите, които принадлежат на тези роли. Допълнително правата като създаване, редактиране, изтриване или управление на потребители определят кои действия може да извършва там.





